menu
 • Symphony

  Симфония от изискан дизайн, комфорт и оптимална функционалност

  Направа на уеб сайт Symphony - Web Factor Уеб сайт за сграда Symphony - Web Factor Изработка на уеб сайт Symphony - Web Factor Създаване на лого за Symphony - Web Factor

  Какво направихме?

  • Лого
  • UX & UI Дизайн
  • Стратегия
  • Изработка на сайт
  • SEO оптимизация
  • Поддръжка на сайт

  Благодарим за доверието!

  Вече над 7 години Web Factor е доверен партньор на Майт ЕООД. Тази компания определено е фактор и критерий за качество на изпълнението и изискан дизайн в строителния бранш. За пореден осми път от Майт ЕООД ни се довериха да създадем уебсайт, адекватен на високото ниво на емблематичната сграда SYMPHONY Residence. Огромната популярност и изключително бързата продажба на всички апартаменти доказаха, че заедно сме се справили повече от отлично! Многократно оказаното към екипа ни доверие е ясен сигнал, че създаваме уеб сайтове с качество да привличат и продават. Symphony.bg определено е такъв проект!

  Качествен уеб сайт, проектиран за успешни продажби!

  Благодарение на отличния синхрон между Web Factor и Майт ЕООД, продажбите на жилищата в SYPHONY Residence бяха повече от светкавични. Над 180 апартамента в изисканият проект се продадоха буквално за дни, а благодарение на огромното търсене голяма част от тях се препродадоха на цени, достигащи 3500 евро! Symphony

  За работата ни със Symphony

  Създаването на уеб сайт, който адекватно да презентира и информира аудиторията за обект на високото ниво на SIMPHONY Residence е истинско предизвикателство. Подобен проект изисква едновременно постигане на максимална информативност, висока скорост  и оптимално лесна навигация от страна на аудиторията. Това беше напълно постигнато при изграждането на symphony.bg. И не само…

  Всички функционалности и информационни страници на уеб сайта бяха обединени от изискан дизайн, който отразява модерната естетика на жилищната сграда. Беше постигнато общо усещане за комфорт, строителство на най-високо ниво, отношение и прямота към аудиторията, както и лоялност и взаимно доверие с потенциалните клиенти.

  Именно това са и основните принципи на работа, с които се отличава през годините строително-инвестиционна компания Майт ЕООД! С  всеки следващ възложен проект имахме възможност да се запознаем с безкомпромисното качество и впечатляващия усет към детайлите на компанията, което ни позволи да създадем един наистина продаващ и привличащ с дизайна си уеб сайт.

  Основните предимства, които направиха symphony.bg толкова успешен бяха функционалност на управление, висока скорост на зареждане, информативно и качествено текстово и визуално съдържание, силно присъствие в дигиталното пространство чрез SEO оптимизация и изграждане на безспорно доверие към компанията инвеститор.

   

  Многократно оказаното към нас доверие  от страна на Майт ЕООД, е ясен сигнал за качеството на проектите ни в сферата с недвижимите имоти! Опитът ни в това направление ни помага да създаваме не просто уеб сайтове, а ефективни „оръжия“ за  продажба!

  Защо уеб сайтът се оказа толкова успешен?

  Създаденият за емблематичната за гр. Варна сграда SYMPHONY Residence  определено успя адекватно да презентира на аудиторията всички безспорни предимства на проекта. Благодарение на атрактивния и функционален дизайн и качественото съдържание, потенциалните клиенти се обръщаха директно към инвеститора с високо ниво на предварителна информираност.

  За да бъде уеб сайтът предпочитан източник на информация за аудиторията, беше разработена за бърза и лена навигация на страницата.

  Беше осъществена комплексна предварителна подготовка за цялостното презентиране на SYMPHONY Residence пред аудиторията – заснемане на всички етапи на строителство с дрон, създаване на рекламни материали с унифициран дизайн и изграждане на цялостна визия за етапите на популяризация на уеб сайта.

  Беше конфигуриран максимално информативен изглед на уеб сайта като резултат от търсене в Google.  В него присъства информация относно вида и броя на свободните апартаменти, както и датата на последна актуализация.

  На началната страница бяха публикувани всички най-важни за потенциалния купувач информативни блокове с препратки към страници с по-детайлна информация:

  – активно разпределение на сградата с възможност за детайлно разглеждане на цялата сграда, избор на етаж и конкретен апартамент;

  – активна икона с телефонен номер на инвеститора, която позволява директно набиране при избор;

  –  активна карта с бърза препратка към Google Maps с нанесени важни търговски и обществени обекти;

  – обща информация за предимствата и характеристиките на сградата;

  – форма за контакт.

  Бяха направени отделни страници с активни разпределения и таблици с информация за имотите в продажба, както и за локацията, използваните материали и препратка към корпоративния уеб сайт на инвеститора.

  Бяха изпълнени всички дейности по оптимално ефективна SEO оптимизация, която постигна дигитално присъствие и разпознаваемост с максимално покритие.

  Беше използвана  технология от последно поколение Mobile First, която дава възможност за предни позиции при търсене през мобилно устройство.

  View Live Website

  Какво постигнахме

  • Популярност и разпознаваемост с масово покритие на регионално и национално ниво
  • Създаване на корпоративна идентичност на компанията с високо ниво на доверие у аудиторията
  • Генериране на огромен брой директни запитвания от мотивирани потенциални клиенти с висока степен на предварителна информираност
  • Изключително кратки срокове на продажби в ранен етап на строителство на огромен брой апартаменти

  FAQ

  Какво е бранд идентичност?

  Това е цялостният корпоративен образ на една компания в публичното пространство. Успешно изградената бранд идентичност постига популярност и разпознаваемост на бранда, високи нива на доверие у аудиторията и съответно голям брой бързи и лесни продажби.

  Дигиталният маркетинг само в социалните мрежи ли се осъществява?

  Не, процесът по успешен дигитален маркетинг за конкретна компания е комплексен и дългосрочен. Той включва както успешното развитие на популярни профили в социалните мрежи, така и SEO оптимизация и платени рекламни кампании в търсачките, Facebook, Instagram, Linkdin и др.

  Важна ли е мобилната версия?

  Адаптивността към мобилни устройства е едно от най-важните изисквания за разработка на успешен уеб сайт. По-голямата част от потребителите никога не са разглеждали desktop версията на любимите си електронни страници. Работещата мобилна версия с лесна и бърза навигация е повече от задължителна!

  Важно ли е да имам оригинален уеб дизайн на уеб сайта си?

  Майт ЕООД е инвеститор с огромна популярност и отлична репутация в сферата на недвижимите имоти. Всички реализирани от компанията жилищни проекти за обект на огромен интерес и търсене от страна на потенциалните клиенти. Сградите постигат високо ниво на предварителни продажби, поради безкомпромисното качество на изпълнение, модерната естетика на архитектурата и доказаната лоялност към купувачите.

  5/5 - (1 vote)

  Попитай за Цена

  Оставете телефонен номер
  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.

  Да се развиваме заедно...

  Нека развитието започне! Можем да помогнем с увеличаване на продажбите! тел.: 0883 322 379

  Контакти
  menu close Chat with Web Factor on Viber
  0883 322 379
  Да пораснем заедно ПРОЕКТИ
  Направете запитване