menu
 • Изработка на сайт

  Повече клиенти! Повече продажби!

  WEB FACTOR тел.: 0883 322 379

  Видео за Уеб Сайт – Lighthouse

  Видео за Уеб Сайт – Nido Residence

  Отзив – инж. Радев – Акропол Билд

  Ще помогнем за растежа на бизнеса ти

  Изработка на сайт от Web Factor
  89 %

  Потребителите считат, че добрата визия на уеб сайта е изключително важна за вземане на решение за покупка.

  77 %

  От мобилните купувачи смятат, че скоростта на изработения уеб сайт е изключително важна за стигането до поръчка.

  Ефективен уеб сайт или пропуснати възможности  – решението е ваше!Изработката на ефективен уеб сайт, който генерира клиенти всеки ден изисква опит, умения и познаване на онлайн средата. Трябва да се познава поведението на отделните потребители както и да се работи с внимание към детайлите. За повечето бизнес лидери изработката на уеб сайт е нещо страшно, затова понякога им отнема години да предприемат тази стъпка, а понякога години да я завършат. Липсата на работещ уеб сайт и изборът на непрофесионалисти за изграждането му води до загубата на много възможности за продажби и привличане на нови клиенти. Предлагаме и изработка на Временен уеб сайт – безплатно!

  Lighthouse Golf & Spa Hotel

  Изработка сайт SEO оптимизация Уеб дизайн

  Открийте мястото, което ще ви предложи перфектна комбинация от голф и релаксация – Lighthouse Golf & Spa Hotel в Балчик. Нашият съвременен уебсайт разкрива пълната гама от атракции и удобства, които хотелът предлага, за да направи вашия престой незабравим.

  Nido Residence

  Изработка на сайт за жилищен комплекс Заснемане Изработка на лого.

  Открийте удобството и функционалността на нашия интерактивен уебсайт, който открива всички предимства на жилищния комплекс. Всеки елемент в сайта е съобразен с потребителските потребности.

  Legacy by sunlife

  Изработка сайт SEO оптимизация Уеб дизайн

  Legacy By Sunlife е сайт предлагащ разнообразие от LED осветителни тела, аксесоари и продукти за отглеждане на растителни култури и цветя. Създадохме уебсайт с модерен дизайн и лесна навигация, който предлага качествени изображения и подробна информация

  Galeria Build

  Изработка сайт SEO оптимизация Уеб дизайн

  Разгледайте нашата секция от завършени проекти, за да видите нашите творчески концепции и превъзходна изработка в действие. За професионални съвети посетете нашия блог.

  Clima Lux

  Изработка сайт SEO оптимизация Уеб дизайн

  С нашата селекция от енергийно ефективни климатици можете да изпреварите сезоните и да поддържате целогодишен комфорт във вашия дом. Предлагаме пълни пакети за поддръжка.

  Weedness CBD

  Изработка сайт SEO оптимизация Уеб дизайн

  Можете да купувате с увереност, знаейки, че всеки артикул в магазина е направен по най-високите стандарти за качество и ефективност с мисъл за вашето здраве и удоволствие.

  Antiques France

  Изработка сайт SEO оптимизация Уеб дизайн

  Внесете малко френско благородство в собствената си къща с нашата внимателно подбрана колекция от антики, всяка от които разказва история за величие и богатство.

  Open Sea Residence

  Изработка на сайт за жилищен комплекс Заснемане Изработка на лого.

  Open Sea Residence показва комфортът и спокойствието на морския бряг. Жилищният комплекс предлага прекрасен изглед към морето и пряк достъп до плажа.

  Tanzania Extreme Fishing

  Изработка сайт SEO оптимизация Уеб дизайн

  Потопете се във вълнуващите риболовни приключения в Танзания! Уебсайт ще ви помогне да откриете атмосферата на риболова и екстремните преживявания.

  Geli Studio

  Изработка сайт SEO оптимизация Уеб дизайн

  Със създаването на уебсайта на козметично студио Geli Studio, ние показахме пътя към красотата. Този сайт вдъхновява – елегантен дизайн и богата гама от услуги.

  Vip Luck

  Изработка сайт SEO оптимизация Уеб дизайн

  VIP Luck e вашият избор за перфектни нокти и ръце. В уебсайта ще откриете богато разнообразие от висококачествени гел лакове, които са издръжливи и предлагани в различни нюанси.

  Mait

  Изработка сайт SEO оптимизация Уеб дизайн

  Уебсайта на инвестиционната компания „Майт“предлага текущи проекти за да откриете своето мечтано жилище. Имате възможност за лесен достъп до всички налични обекти за продажба, като ви придвижва към вашата идеална собственост с един единствен клик.

  Globstroy

  Изработка на уникален дизайн Създаване на уеб сайт SEO и много други…

  Сега можете да откриете вашия идеален дом с уебсайта на Glob Stroy – партньор в инвестиции, проектиране, строителство и продажба на апартаменти в жилищни сгради. Всяка ново жилище е пътят към по-добър на живот.

  Гуми Център Варна

  Изработка сайт SEO оптимизация Уеб дизайн

  Запознайте се с най-добрите гуми за вашия автомобил чрез уебсайта на Гуми Център Варна, където ви очаква обширен избор от висококачествени марки на пазара. Разгледайте нашия удобен каталог и поръчайте веднага, за да осигурите най-доброто за вашия автомобил.

  Ox Residence

  Изработка на сайт SEO оптимизация Уеб дизайн

  Уникалният уебсайт е връзката между елегантната жилищна сграда и нашите потребители, а интерактивната карта гарантира лесен и удобен избор на апартаменти.

  Отзив от Кирил Станоев – 1 мин. страхотно видео!

  Изработка на Сайт – Web Factor

  Уникален уеб дизайн Изработка на сайт с уникален дизайн  — Web Factor

  Уникалният уеб дизайн създаден специално за Вашия бизнес съдържащ впечатляващи изображения, смайващи ефекти и силно текстово съдържание води до уникално изживяване. С което превръщаме посетителите Ви в клиенти.

  Front End Мастъри Front End Програмисти изработват сайтовете — Web Factor

  Нашите Front End програмисти могат да реализират всеки дизайн перфектно, като влагат изключителни умения за Mobile First изработка на сайт, те вкарват цялото си старание и внимание във всеки детайл при създаването на сайта.

  Back End Мастъри Програмисти изработващи уеб сайтове Back End — Web Factor

  Програмистите ни, изграждащи Back End частта на уеб сайтовете могат да реализират всяка функционалност желана от клиента. Обучаваме ги ежемесечно и така сме ги направили истински уеб нинджи в изработката на сайтове.

  Административен Панел Административен панел за уеб сайт - направа на уеб сайт — Web Factor

  При направата на уеб сайт интегрираме всяка картинка, заглавие, текст към административния панел. От там може да се променя всичко по лесен и достъпен начин. Интегрираме сайтовете с WordPress, като за всеки елемент правим поле.

  Екип От Експерти Експерти в изработката на сайтове — Web Factor

  Уникални уеб дизайнери, програмисти, SEO и маркетинг специалисти, които задържаме, тренираме, обучаваме и развиваме над 10 години. Тяхната цел е всеки уеб сайт, който правим да е най-добрия в сферата си. И го постигат!

  Интеграция Със Софтуер Изработка на сайт с ERP интеграция — Web Factor

  Създаденият уеб сайт не самостоятелно звено. За да го интегрираме максимално добре в бизнеса Ви, ние предлагаме интеграции с таблици, бази данни, ERP и CRM системи, куриери и др.

  SEO Оптимизация Базова SEO оптимизация при разработката на уеб сайт — Web Factor

  При създаването на уеб сайт ние залагаме най-добрите SEO практики описани от Google, за да дадем най-силен старт на уеб сайта Ви. Също така можем да предложим месечна поддръжка, с която да изместите и най-силните конкуренти от Google.

  Дигитален Маркетинг Изработка на уеб сайт и дигитален маркетинг — Web Factor

  В Уеб Фактор вярваме, че перфектно изработеният уеб сайт с уникален уеб дизайн е само половината решение. Останалото е непрекъснатото му развитие и промотиране. Експерти сме в докарването на трафик и конвертирането му в клиенти!

  Техническа Поддръжка Техническа поддръжка при разработката на уеб сайт — Web Factor

  Качествената поддръжка на разработения уеб сайт един от най-важните фактори за уеб сайта. Ние разполагаме с екип, който работи 24/7 и винаги е на разположение. Те са добре обучени и реагират изненадващо бързо и изключително адекватно.

  Доработки И Развитие Изработка на уеб сайт с доработки — Web Factor

  С времето поведението на потребителите се променя. Затова е необходимо да се добавят нови функционалности и разработеният вече уеб сайт да се надгражда. Примерно ако имате нова серия продукти или услуга, които клиентите не поръчват достатъчно – може да се направи специална секция, която да ги промотира на топ място в уеб сайта. Това да увеличи поръчките ви и други приоритетни продукти или услуги.

  Обучение На Служителите Обучение след изработката на сайт — Web Factor

  Добавянето на съдържание, нови продукти или услуги е от огромно значение както за бизнеса Ви, така и за уеб сайта или онлайн магазина, който сме изработили. Ние ще обучим служителите Ви да се справят с промените и допълването на съдържанието с лекота.

  Изработка на сайт – ЧЗВ

  Каква експертиза имате в създаването на сайтове?

  „Ще ви разкажем само

  Какво е изработка на сайт?

  „В нашата агенция, ние предлагаме персонализирана изработка на уебсайтове, която започва с дълбоко разбиране на вашите уникални бизнес цели и аудитория. Ние създаваме атрактивен, интуитивен дизайн и осигуряваме съвременна технологична реализация, като се фокусираме върху създаването на лесен за навигация, бърз и отзивчив уебсайт. Нашата цел е да превърнем вашите идеи в реалност и да ви предоставим мощен онлайн инструмент, който увеличава видимостта на вашия бизнес, привлича повече клиенти и подобрява общото потребителско изживяване.“

  Какво е уникален уеб дизайн?

  „Когато говорим за уникален уеб дизайн, ние имаме предвид създаването на напълно персонализиран уебсайт, който отразява уникалната идентичност и ценности на вашия бизнес. Нашата цел е да се откроим от стандартните шаблони и да предложим дизайн, който е не само визуално привлекателен, но и функционален, интуитивен и оптимизиран за всички устройства. Ние работим в тясно сътрудничество с вас, за да разберем вашите специфични нужди и да превърнем вашата визия в реалност. С уникален уеб дизайн, вашият сайт не само ще привлича вниманието на посетителите, но и ще предоставя изключително потребителско изживяване, което поддържа ангажираността и спомага за растежа на вашия бизнес.“

  Защо да изберете Web Factor за изработка на уеб сайт?

  „Пренапиши това по-добре, ще го сложа на старницата. Ще ви разкажем само за няколко човека от нашия екип и тяхната екпертиза в изработкана на уеб сайтове. Александър е завършил две бакалавърски степени и три магистърски степени, както следва – финанси, счетоводство и контрол и финансов мениджмънт, мениджмънт на предприятието и застраховане и социално дело. Още преди да стане студент обаче, той се занимаваше с изработката на уеб сайтове – в самото начало на WordPress, когато още нямаше мобилни версии на уеб сайтовете. Александър е минал през стотици уеб сайтове в следните области: Front End, Back End, SEO както и самото планитане на уеб сайтовете и решаването на множество специфични проблеми като имплементиране с ERP системи, интегриране на куриерски услуги в онлайн магазините, интегрриане на разплащателни системи, разработна на мултиезични уеб сайтове, автоматизация на множество процеси. Ели е уеб дизайнер с над 10 годишен опит, като е разработвала повече от сто сайта през годините, като те са във всякакви сфери – уеб сайтове за хотели, транспортни фирми, риболовни комплекси, строителни фирми, отделни сгради, уеб сайтове за агенци иза недвижими имоти, блогове, онлайн магазини и много други. Целта на Ели е, когато започне да прави уеб сайт – да си направи супер пълно проучване на база на което да изгарди план. Докато изпълнява плана за създаването на дизйна, тя да напрви най-добрия уеб сайт в съответната ниша. Данчо е страхотен SEO специалист и използва знанията си при проузването и създаването на всеки уеб сайт, за да може неговата изработка на да базирана на опита му като SEO специалист и това да се отрази върху класирането на уеб сайта. Той залага много детайли както в структурата на сайта, така и при самото му програмиране и техническо изпълнение. Всички членове на екипа на Web Factor са експерти в една или няколко области свързани с иработката на уеб сайтовете, а средните години опит на екипа са по 12 години на човек.“

  Нашие клиенти

  Д-р Мухамет Дилбер - Изработка на сайт - Web Factor
  01/01

  Д-р Дилбер

  ContentLogoStrategyWeb DesignWeb Development

  Най-добрия хирург за Ринопластика в Изтанбул, Турция. Д-р Мухамет Дилбер довери на нас изработката на сайт за трите му бизнеса – за Ринопластика, Дентална Клиника и Дилбер Естетик – за поставяне на филъри и разкрасяване.

  Разгледай проекта

  Изработка сайт

  Как работим?

  За да изградим възможно най-добрия корпоративен уеб сайт ние извършваме множество услуги, за които клиентите не подозират, но това променя поведението на потребителите и бизнеса на клиентите ни. Изработката на уеб сайт се състои от пет стъпки: тел.: 0883 322 379

  1 01

  Проучване и Планиране

  Започваме с проучване на пазарната ниша. Кои са потенциалните клиенти, какви са техните грижи и ценности?

  2 02

  Прототип

  Прототипа включва дърво на уеб сайта, услуги, секции, заглавия. Формирани цели за класиране в Google.

  3 03

  Уеб дизайн

  Изготвяме уеб дизайна във всичките му страници – десктоп и мобилна версия. Преработваме до одобрение!

  4 04

  Изработка на сайт

  Изработваме уеб сайта по Mobile First технология, за да е възможно най-лек и SEO подготвен.

  5 05

  Стартиране & Статистика

  Качваме уеб сайта, разписваме всички текстове, измерваме и започваме с SEO оптимизацията и промотирането. тел.: 0883 322 379

  7 07

  Пишете ни

  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.

  5/5 - (16 votes)

  Да се развиваме заедно...

  Нека развитието започне! Можем да помогнем с увеличаване на продажбите! тел.: 0883 322 379

  Контакти
  menu close
  Watch Close
  0883 322 379
  Да пораснем заедно ПРОЕКТИ
  Направете запитване