menu
 • Изработка на сайт

  Уеб сайта е лицето на бизнеса ти и възможност да печелиш повече

  Ще помогнем за растежа на бизнеса ти

  Изработка на сайт от Web Factor
  89 %

  От потребителите оценяват доброто представяне на уеб сайта като изкючително важно относно решението за покупка.

  77 %

  От мобилните купувачи смятат, че скоростта на изработения уеб сайт е изкючително важна за стигането до поръчка.

  Изработка на сайт ли? За изработката на уеб сайт, който да е ефективен и да генерира клиенти всеки ден са необходими опит, умения, познаване на онлайн средата, поведението на отделните потребители както и внимание към детайлите. За повечето бизнес лидери изработката на уеб сайт е нещо страшно, затова понякога им отнема години да предприемат тази стъпка, а понякога години да я завършат. Забавяйки създаването на уеб сайт или работейки с не най-добрите партньори за изграждането му, те пропускат безброй възможности за печалби и привличане на нови клиенти.

  Изработка на Сайт – Web Factor

  Уникален уеб дизайн Изработка на сайт с уникален дизайн  — Web Factor

  Уникалния уеб дизайн създаден специално за Вашия бизнес съдържащ впечатляващи изображения, смайващи ефекти и силно текстово съдържание водя до уникално изживяване. С което превръщаме посетителите Ви в клиенти.

  Front End Мастъри Front End Програмисти изработват сайтовете — Web Factor

  Нашите Frond End програмисти могат да реализират всеки дизайн перфектно, като влагат изключителни умения за Mobile First изработка на сайт, те вкарват цялото си старание и внимание във всеки детайл на при създаването на сайта.

  Back End Мастъри Програмисти изработващи уеб сайтове Back End — Web Factor

  Програмистите ни изграждащи Back End частта на уеб сайтовете могат да реализират всяка функционалност желана от клиента. Обучаваме ги ежемесечно и така сме ги направили уеб истински нинджи в изработката на сайтове.

  Административен Панел Административен панел за уеб сайт - направа на уеб сайт — Web Factor

  При направата на уеб сайт интегрираме всяка картинка, заглавие, текст към административния панел. От там може да се променя всичко по лесен и достъпен начин. Интегрираме сайтовете с WordPress, като за всеки елемент правим поле.

  Екип От Експерти Експерти в изработката на сайтове — Web Factor

  Уникални уеб дизайнери, програмисти, SEO и маркетинг специалисти, които задържаме, тренираме, обучаваме и развиваме над 10 години. Тяхната цел е всеки уеб сайт, който правим да е най-добрия в сферата си. И го постигат!

  Интеграция Със Софтуер Изработка на сайт с ERP интеграция — Web Factor

  Създаденият уеб сайт не самостоятелно звено. За да го интегрираме максимално добре с бизнеса Ви, ние предлагаме интеграции с таблици, бази данни, ERP и CRM системи, куриери и др.

  SEO Оптимизация Базова SEO оптимизация при разработката на уеб сайт — Web Factor

  При създаването на уеб сайт ние залагаме най-добрите SEO практики описани от Google, за да дадем най-силен старт на уеб сайта Ви. Също така можем да предложим месечна поддръжка, с която да изместите и най-силните конкуренти от Google.

  Дигитален Маркетинг Изработка на уеб сайт и дигитален маркетинг — Web Factor

  В Уеб Фактор вярваме, че перфектно изработеният уеб сайт с уникален уеб дизайн е само половината решение. Останалото е непрекъснатото му развитие и промотиране. Експерти сме в докарването на трафик и конвертирането му в клиенти!

  Техническа Поддръжка Техническа подръжка при разработка на уеб сайт — Web Factor

  Качествената поддръжка на разработения уеб сайт един от най-важните фактори за уеб сайта. Ние разполагаме с екип, който работи 24/7 и винаги е на разположение. Те са добре обучени и реагират изненадващо бързо и изключително адекватно.

  Доработки И Развитие Изработка на уеб сайт с доработки — Web Factor

  С времето поведението на потребителите се променя. Затова е необходимо да се добавят нови функционалности и разработения вече уеб сайт да се надгражда. Примерно ако имате нова серия продукти или услуга, които клиентите не поръчват достатъчно – може да се направи специална секция, която да ги промотира на топ място в уеб сайта. Това да увеличи поръчките ви и други приоритетни продукти или услуги.

  Обучение На Служителите Обучение след изработката на сайт — Web Factor

  Добавянето на съдържание, нови продукти или услуги е от огромно значение както за бизнеса Ви, така и за уеб сайта или онлайн магазина, който сме изработили. Ние ще обучим служителите Ви да се справят с промените и допълването на съдържанието с лекота.

  Нашие клиенти

  Д-р Мухамет Дилбер - Изработка на сайт - Web Factor
  01/01

  Д-р Дилбер

  ContentLogoStrategyWeb DesignWeb Development

  Най-добрия хирург за Ринопластика в Изтанбул, Турция. Доктор Мухамет Дилбер ни се довери с изработката на сайт за трите му уеб сайта – за Ринопластика, Дентална Клиника и Дилбер Естетик – за филъри и разкрасяване.

  Разгледай проекта

  Изработка сайт

  Как работим?

  За да изградим възможно най-добрия корпоративен уеб сайт ние извършваме множество услуги, за които клиентите не подозират, но това променя поведението на потребителите и бизнеса на клиентите ни. Изработката на уеб сайт се състои от пет стъпки:

  1 01

  Проучване и Планиране

  Започваме с проучване на пазарната ниша. Кои са потенциалните клиенти, какви са техните грижи и ценности?

  2 02

  Прототип

  Прототипа включва дърво на уеб сайта, услуги, секции, заглавия. Формирани цели за класиране в Google.

  3 03

  Уеб дизайн

  Изготвяме уеб дизайна във всичките му страници – десктоп и мобилна версия. Преработваме до одобрение!

  4 04

  Изработка на сайт

  Изработваме уеб сайта по Mobile First технология, за да е възможно най-лек и SEO подготвен.

  5 05

  Стартиране & Статистика

  Качваме уеб сайта, разписваме всички текстове, измерваме и започваме с SEO оптимизацията и промотирането.

  7 07

  Пишете ни

  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.

  За изработката на ефективен бизнес уеб сайт са необходими опит, умения, познаване на онлайн средата, поведението на отделните потребители както и внимание към детайлите.

  Ние от WEB Factor изработваме сайтове с:

  Нашият екип от професионалисти ще се погрижи за създаването на правилният уеб сайт за твоя бизнес, който да бъде ефективен, функционален и продаващ.

  Ето и как протича работата при нас:

  Преди да се заемем с твоя сайт, ние първо ще се запознаем с твоя бизнес или бизнес идея. След това предоставяме информацията на нашите SEO специалисти, чиято задача е да анализират пазара в твоята сфера, да проучат внимателно конкуренцията, както и да разкрият най-добрите стратегии, нужни за да достигнеш лесно и бързо до своите клиенти.

  Въз основа на анализа върху информацията по-горе създаваме стратегия и тактически план за действие. Следващата стъпка е:

  Следва да изберем домейн името на твоя сайт и да го закупим. Ако все още не знаеш как ще се казва сайта за твоя бизнес, ние можем да ти помогнем и с това, като съобразим името с твоите цели и спрямо бизнес идеята ти.

  След като и това е свършено е време за:

  Нашите дизайнери изработват уникален уеб дизайн на Photoshop. Качваме го в специална програма, в която можеш да видиш как изглежда ( тук ). 

  Ако има нужда от промени – ги правим, докато дизайна не бъде одобрен.

  Тук започват да работят нашите програмисти, които кодират уникалния дизайн на бъдещия ти уеб сайт. След като вече достигнем до завършеният вид на твоят уеб сайт, следва да изберем правилните снимки и да вмъкнем точното съдържание. За целта започват да работят нашите талантливи копирайтъри, които ще се погрижат да създадат правилното съдържание за всяка страница от изработения уеб сайт.

  През всички тези процеси ще поддържаме тясна връзка с теб, за да си наясно какво точно се случва с проекта и как върви работата.

  Всеки изработен сайт от WEB Factor се тества на основните браузъри за компютри, таблети и мобилни телефони. Тества се на всички резолюции и на няколко операционни системи. Успешната изработка изисква уеб сайта да работи еднакво добре на всички тествани устройства, както и да зарежда бързо.

  Извършваме тестването на уеб сайта, за да сме сигурни, че накрая ще ти предоставим професионално изработен сайт, който функционира отлично и продава успешно.

  Планиране на уеб сайт в България
  Планиране на уеб сайт в България

  Защо е важно да разполагаш със сайт за твоя бизнес?

  В днешният дигитален свят притежаването на уеб сайт се превръща все повече в необходимост. 

  Всички потребители са в интернет, дори и най-възрастните, които до скоро не вярваха, че телефон може да работи без жица или има съществува кино ( телевизор 🙂

  Ако ти имаш бизнес, но все още нямаш сайт съществуват редица възможности, които реално пропускаш.

  Сигурно се чудиш и ти е любопитно „Защо ми е сайт, какво ще правя аз в него и как ще го използвам?“

  С изработката на твоя уеб сайт се заемаме изцяло ние. На теб оставяме да развиваш своя бизнес, а ти ни се довери в изработката на правилният сайт за него. 

  Можеш да използваш сайта си за редица неща като продажби, маркетингови стратегии, качествена реклама, привличане на трафик, който се равнява на повече клиенти, по-добро представяне на бизнеса ти и защо хората да изберат теб, както и още много други положителни страни от които може да извлечеш само ползи.

  За да ти стане още по-ясно защо сайтът е важен за твоя бизнес ние сме ти подготвили цели 5 причини. Ето и кои са те:

  1. Достъпност

  Една от най-големите ползи за всеки един бизнес е той да бъде достъпен 24 часа,7 дни в седмицата, 365 дни в годината. Нека да вземем за пример бизнес с магазини, само, че ти ще бъдеш в ролята на купувача. Живееш надалеч, влагаш разходи за да стигнеш до съответния магазин поради планирана покупка, забавяш се поради непредвидени обстоятелства – лошо време, трафик или незнайно какво, най-накрая пристигаш … но магазина е затворен.

  Всеки един от нас е бил в тази ситуация и много добре знае колко безпомощно е чувството след това. Следващият път, когато ти се наложи покупка просто ще избереш по-близкия магазин, нали? Именно от това страда твоя бизнес без сайт – загуба на потенциални клиенти поради нещо естествено, като работното време. А разходите за да направиш физически магазин например денонощен са меко казано до небето.

  Това не е така при уеб сайтовете. Те работят денонощно и това позволява на клиентите да имат достъп, дали от офиса, удобния диван вкъщи или от готиното кафене с предлаганите от твоя сайт стоки или услуги. Те могат да купуват без да се налага да пътуват, което от една страна улеснява тях, а от друга носи реални приходи и развитие за твоя бизнес.

  1. Удобство

  Кое е по-удобно за теб – да шофираш в трафика навън в търсене на магазини или просто да отвориш даден бизнес уеб сайт от твоя компютър или смартфон и да си пазариш това което ти трябва?

  Отговорът тук е очевиден. Да не говорим, че в днешното забързано ежедневие всеки човек разполага с доста ограничено време и огромен процент от твоите клиенти биха предпочели да се запознаят с бизнеса ти онлайн за няколко минути, отколкото да бият път до теб.

  Трябва да знаеш, че всеки бизнесмен осъзнава именно тази привилегия на уеб сайтовете и се възползва от това. Крайно време е и ти да го направиш.

  Изработка на сайт от Web Factor – България
  1. Рентабилност

  Знаеш колко ще ти струва направата на уеб сайт винаги. Това не е като да си купиш помещение на отсрещната улица и да се налага да се примириш с обичайните непредвидени разходи, (а те винаги възникват) като сметката за тока, защото някой служител е оставил светнато, наемането на допълнителен персонал, възникването на щети, кражба и прочие неудобства.

  Стратегически добре разработеният уеб сайт ще осигури силно онлайн присъствие за твоя бизнес. Разходите са ясни почти веднага и определено си струват. Няма да се притесняваш и от непредвидени щети като кражба или хакерска атака, защото ние от WEB Factor използваме само най-иновативните защити и системи за сигурност, които защитават теб, бизнеса ти и неприкосновеността на твоите клиенти.

  1. Продажби

  Вероятно знаеш, че ако разполагаш с нисък процент продажби и високи разходи бизнеса ти е обречен. Това може да се промени, ако разполагаш с уеб сайт.

  Той ще продава денонощно и винаги, без ограничения. Твоят бизнес ще бъде видим за всички, следователно ще печелиш значително повече клиенти.

  А колкото повече са клиентите, толкова повече ще бъдат и продажбите, както и приходите за твоя бизнес.

  1. Маркетинг

  Винаги може да комбинираш изработката на уеб сайт за своя бизнес с ефективна маркетингова стратегия, която ще ти позволи да търгуваш успешно на онлайн пазара.

  Ние можем да ти помогнем и с това, защото разполагаме с екип от най-добрите маркетолози. Свържи се с нас за да изберем кой е най-правилния подход спрямо твоя бизнес.

  Обобщение за изработката на сайт:

  Както виждаш изработката на уеб сайт за твоя бизнес е една успешна инвестиция, която е способна да те изстреля на върха.

  Ако желаеш твоят бизнес да се развие и да стане популярен и забележим, уеб сайтът е този, който ще ти помогне.

  Освен всичко останало, той ще установи доверие сред твоите клиенти, редовни и потенциални, защото самият факт, че бизнеса ти притежава уеб сайт го прави известен, надежден и професионален.

  Всички тези ползи, само поради причината, че бизнеса ти може да бъде открит и онлайн.

  Изработваме уеб сайтове, който са:

  Изработката на сайт от WEB Factor включва поставяне на бизнес цели, анализиране на конкуренцията и съставяне на план за последващото привличане на клиенти.

  5/5 - (8 votes)

  Да се развиваме заедно...

  Искате да се развивате по-бързо? Време е да станете Фактор в онлайн пространството! Нашата работа е да увеличим Вашата.

  Контакти
  menu close
  Да пораснем заедно Проекти
  Направете запитване