menu
 • Дигитален маркетинг

  Специалисти, които знаят как да ангажират вниманието!

  Дигатален маркетинг, който успява да владее аудиторията вече над 14 години!

  Бизнес, с присъствие в дигиталното пространство!

  Дигитален маркетинг от Web Factor
  100 %

  от потребителите пазаруват благодарение на реклама в социалните медии.

  100 %

  от промоциите в социалните медии генерират продажби

  Дигиталният маркетинг е всъщност най-прекият път към вниманието и лоялността на потенциалните клиенти. Той има уникалното качество да навлиза в ежедневието на потребителите, които са превърнали социалните мрежи в свой втори дом, любимо място за пазаруване и скривалище от досадните служебни задължения. Това означава, че именно там бизнесът има възможност да комуникира с тях по всяко време на денонощието. Тъй като няма възможност за второ първо впечатление, е много важно профилите в социалните мрежи да се създават, развиват и поддържат от професионалисти, които знаят как да влияят на аудиторията.

  Дигитален маркетинг – Web Factor

  SEО + генериране на уникално съдържание  — Web Factor

  100% оригиналното информативно съдържание от Web Factor успява да открои дигиталното присъствие на компаниите, тъй като се създава от специалисти, които познават предпочитанията на аудиторията и алгоритмите на социалните мрежи.

  Социални мрежи  — Web Factor

  Развитите профили с голям брой лоялни последователи са като машини за продаване в социалните мрежи. Те трябва да бъдат развивани от специалисти с ефективна стратегия и креативно мислене, което ще създаде траен интерес у потребителите.

  Генериране и реализиране на работещи идеи  — Web Factor

  За да бъде забелязан един бизнес в социалните мрежи е необходим креативен подход, който генерира активности мотивиращи потребителите да бъдат активни и да предпочетат точно този продукт или услуга.

  Заснамене с дрон и др.  — Web Factor

  Заснемането с дрон създава материали, които могат впоследствие да се превърнат в изключително интересни, достоверни и открояващи се сред конкуренцията рекламни публикации в уеб сайт или социалните мрежи.

  Google Adwords / PPG  — Web Factor

  Google Adwords е сред най-резултатните платени инструменти за реклама и популяризация в Интернет. Той е сложен инструмент с променлив алгоритъм, който специалистите на Web Factor ефективно използват, за да постигнат максимална популярност на конкретна компания.

  Дигитален маркетинг – ЧЗВ

  Свързани ли са уеб сайтът и профилите в социалните мрежи?

  Да, независимо, че това са два различни инструмента за дигитално присъствие, те ефективно си съдействат както за конкретни публикации, така и за набиране на данни за целева аудитория.

  Кое по-ефективно – Facebook или Instagram?

  Двете социални мрежи всъщност не са в конкуренция, тъй като с времето предназначението и аудиторията им се разграничиха напълно.

  Сложна ли е работата с Google AdWords?

  За съжаление управлението на инструментите на Google става все по-сложно и променливо. Необходимо е наистина добро познание на правилата и ограниченията, за да се направят настройки, които водят до добър резултат.

  Д-р Мухамет Дилбер - Дигитален маркетинг - Web Factor
  01/01

  Д-р Дилбер

  ContentLogoStrategyWeb DesignWeb Development

  Най-известният хирург за ринопластика в Истанбул, доктор Мухамет Дилбер, избра нас за изработка на сайтове за трите си заведения: ринопластика, дентална клиника и Дилбер Естетик за филъри и естетични услуги.

  Разгледай проекта

  Дигитален маркетинг

  Как работим?

  Web Factor осъществява комплексен дигитален маркетинг с пълно покритие и регулярен анализ на резултатите. Специалистите ни работят ефективно с всички бизнес инструменти на Google, Facebook, Instagram и Linkdin, които при правилно таргетиране и бюджетиране постигат видимост на всяка публикация от десетки хиляди потенциални клиенти. Поддържаме профилите и страниците с активно публикуване на креативно и оригинално съдържание. Web Factor извършва постоянни анализи на постигнатото покритие, благодарение на данните, които получава от социалните мрежи. Това спомага за информираността на клиентите и своевременна реакция при нужда от промяна в стратегията.

  1 01

  Анализ

  Ефективният дигитален маркетинг изисква детайлен анализ на бизнес сферата и присъствието на конкурентите в социалните мрежи и онлайн пространството

  2 02

  Създаване на профили

  Web Factor създава и конфигурира профили и страници във всички целеви социални платформи и инструменти на Google.

  3 03

  Креативно съдържание

  Разработката на креативно и атрактивно съдържание за социалните мрежи е задължително за развитието на успешни страници и профили.

  4 04

  Ефективни кампании

  За да се създаде устойчива маса от лоялни последователи са необходими активни и стратегически кампании, които да ангажират вниманието им.

  5 05

  Поддръжка

  Присъствието в дигиталното пространство изисква постоянство. в противен случай най-успешният бизнес ще бъде бързо забравен от затрупаните с други предложения потребители.

  7 07

  Пишете ни

  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.

  Дигитален маркетинг – Подкрепа за вашия бизнес в дигиталния свят

  В „Уеб Фактор“ ние предлагаме пълна гама от услуги в областта на дигиталния маркетинг, които могат да помогнат на вашия бизнес да се разраства, да увеличи видимостта си и да привлече повече клиенти. В нашия дигитално ориентиран свят, ефективните стратегии за дигитален маркетинг са ключови за успеха на всеки бизнес.

  Защо е важен дигиталният маркетинг?

  Дигиталният маркетинг е жизненоважен за съвременните бизнеси поради следните причини:

  • Обхват: Дигиталният маркетинг ви позволява да достигнете до голяма аудитория в много различни демографски области.
  • Целенасоченост: С дигитален маркетинг можете да насочите своите маркетингови усилия към определени групи потребители на базата на демографски данни, интереси и поведение.
  • Следимост: Дигиталният маркетинг предоставя инструменти и методи за проследяване и анализ на резултатите от вашите маркетингови кампании.

  Какво включва нашата услуга за дигитален маркетинг?

  Нашите услуги в областта на дигиталния маркетинг включват:

  1. SEO (оптимизация за търсачки): Подобряваме видимостта на вашия сайт в резултатите от търсачките, за да привлечем повече органичен трафик.
  2. SEM (маркетинг в търсачките): Използваме платени реклами в търсачките, за да увеличим видимостта на вашия бизнес и да привлечем целеви клиенти.
  3. Social Media Marketing (маркетинг в социалните мрежи): Използваме социалните медии за увеличаване на осведомеността за вашия бранд, генериране на нови водещи и подобряване на взаимоотношенията с клиентите.

  Свържете се с „Уеб Фактор“ за вашите нужди от дигитален маркетинг

  Свържете се с „Уеб Фактор“ днес, за да обсъдим как можем да помогнем на вашия бизнес да се разраства чрез ефективни стратегии за дигитален маркетинг. Независимо дали вече имате установена онлайн присъствие или току-що започвате, нашият опитен екип е готов да ви помогне.

  4/5 - (1 vote)

  Попитай за Цена

  Оставете телефонен номер
  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.

  Да се развиваме заедно...

  Нека развитието започне! Можем да помогнем с увеличаване на продажбите! тел.: 0883 322 379

  Контакти
  menu close Chat with Web Factor on Viber
  0883 322 379
  Да пораснем заедно ПРОЕКТИ
  Направете запитване