menu
 • Бранд идентичност

  Бранд, който продава с лекота!

  Web Factor създава брандове, които се открояват!

  Превърнете името си в знак за качество!

  Бранд идентичност от Web Factor
  79 %

  От потребителите казват, че впечатлението от бранда е важно колкото и качеството на продавания продукт!

  100 %

  Предпочитат да купуват продукти от познати за тях брандове!

  Изграждането на устойчива бранд идентичност е комплексен процес в дългосрочен план. То не се изразява с някакво еднократно действие или инвестиция, а в стратегически планирано и регулярно информиране за дейността и същността на конкретна компания. Бранд идентичността е необходима на всеки бизнес, независимо от сферата и мащаба на действие. Тя означава разпознаваемост, доверие и търсене от страна на аудиторията. Успешно наложената бранд идентичност превръща целевата аудитория в активната страна, която сама търси определени продукти или услуги, убедена в тяхното високо качество. Именно това създава за своите клиенти Web Factor – комфорта на органичното и мотивирано търсене от страна на клиентите.

   

  Бранд идентичност – Web Factor

  Разработка на лого  — Web Factor

  Логото не просто символ или име, то е инструмент за подсъзнателно внушение на аудиторията. Web Factor разработва за всеки свой клиент разпознаваемо и тематично лого, което откроява ярко бранда сред конкуренцията.

  Пълен комплект от материали  — Web Factor

  За да създава една компания усещане за мащаб и професионализъм, е необходим пълен комплект от брандирани рекламни материали. Специалистите на Web Factor бранд артикули с отлично качество, които всеки потребител ще запази с удоволствие.

  Помощ при печат и доставка  — Web Factor

  Web Factor работи с едни от водещите компании за изработка на печатни материали от всеки вид. Нашите контакти осигуряват на клиентите преференциални условия за изработка и организирана доставка и монтаж при необходимост.

  Билборд позиции  — Web Factor

  Мащабните рекламни кампании изискват външна реклама на ключови позиции, където посланията ще бъдат видими за максимален брой хора. Web Factor е фактор и в това направление като осигурява на клиентите си водещи билборд позиции за техните кампании.

  Съдействие при радио и др. реклами  — Web Factor

  Комплексната бранд идентичност изисква комуникация с клиентите във всички възможни канали. Web Factor създава стратегия за популяризация в различни медии като съдейства при рекламирането в най-подходящия и ефективен източник,

  Бранд идентичност – ЧЗВ

  Какво е бранд идентичност?

  Това е устойчивата и растяща разпознаваемост на дейността и същността на една компания, която води до създаване на лоялна група от потребители, които активно търсят продуктите или услугите.

  Необходимо ли е изграждането на бранд идентичност на малкия и среден бизнес?

  Да и то много! разбира се не от мащаба и инвестицията на големите компании, но ако се търси развитие в перспектива е необходимо да се работи в това направление дори и с ограничен бюджет.

  Само печатни материали ли включва бранд идентичността?

  Не, тя е цялостното публично присъствие на един бизнес. От уеб сайта до брандираните шапки! Тя унифицирано послание към аудиторията, което я кара да разпознава всяка изява или продукт на компанията сред останалите многобройни предложения.

  Нашие клиенти

  Д-р Мухамет Дилбер - Бранд идентичност - Web Factor
  01/01

  Д-р Дилбер

  ContentLogoStrategyWeb DesignWeb Development

  В Истанбул, Турция, най-добрият хирург за ринопластика е доктор Мухамет Дилбер. Той ни довери създаването на уеб сайтове за трите си клиники: ринопластика, дентална клиника и Дилбер Естетик за филъри и естетични процедури.

  Разгледай проекта

  Бранд идентичност

  Как работим?

  Със своя дългогодишен опит, Web Factor успява да постигне за своите клиенти пълно покритие на аудиторията чрез разпознаваемо присъствие и послание във всяко направление. Експертната ни екпертиза позволява насочване на инвестициите в най-ефективните за целта инструменти и създава у аудиторията нагласата за доверие и предпочитан избор.

  1 01

  Анализ

  Анализът по отношение на бранд идентичността е изключително важен, тъй като той разглежда в детайли бизнес сферата и най-подходящите направления за популяризация.

  2 02

  Стратегия

  Web Factor изгражда работеща стратегия за изграждане на бранд идентичност, която е изцяло съобразена с целта и бюджета на компанията.

  3 03

  Изработка

  Изработката на рекламни видео, аудио и рекламни материали изисква разработване на унифициран дизайн, който аудиторията да разпознава с лекота.

  4 04

  Кампания

  Необходима е организация на едновременни дейности по популяризация на бранда, за да се постигне усещане за мащабност и пълно покритие на каналите за комуникация.

  5 05

  Поддръжка

  Веднъж постигната, устойчивата бранд идентичност изисква регулярни действия и изработка на рекламни материали, с които тя да поддържа своята разпознаваемост.

  7 07

  Пишете ни

  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.

  Бранд идентичност – Създайте уникален и запомнящ се бранд

  „Уеб Фактор“ разбира, че вашата бранд идентичност е съществен фактор за успеха на вашия бизнес. Това е начинът, по който вие представяте своята компания на света – включително визуалния си стил, ценностите, които подкрепяте, и обещанията, които правите на клиентите си. Ние работим заедно с вас, за да създадем уникална идентичност на бранда, която ще ви открои от конкуренцията и ще направи впечатление върху вашата целева аудитория.

  Защо е важна бранд идентичността?

  Ето някои от причините, поради които е важно да се фокусирате върху създаването на силна бранд идентичност:

  • Разпознаваемост: Вашият бранд помага на клиентите да ви разпознаят и запомнят в пазарна среда, която често е препълнена с конкуренция.
  • Доверие и лоялност: Когато вашата бранд идентичност е последователна и висококачествена, това може да създаде доверие при клиентите. Това доверие може да доведе до повишена лоялност и повторни покупки.
  • Различаване от конкуренцията: Вашият уникален бранд може да ви помогне да се изкроите от конкуренцията и да привлечете клиенти, които може иначе да изберат друга компания.

  Какво включва нашата услуга за бранд идентичност?

  В „Уеб Фактор“ предлагаме пълен набор от услуги за бранд идентичност, включително:

  1. Стратегия за брандиране: Ние работим заедно с вас, за да разберем вашата бизнес цел, целевата аудитория и конкурентната среда, и след това създаваме стратегия за брандиране, която ще ви помогне да постигнете своите цели.
  2. Визуална идентичност: Ние създаваме уникален визуален стил за вашия бранд, включително лого дизайн, цветова палитра, типография и други графични елементи.
  3. Бранд ръководство: Ние създаваме детайлно ръководство за вашия бранд, което обяснява как да се използва вашата бранд идентичност последователно в различни медии и контексти.

  Свържете се с „Уеб Фактор“ за вашите нужди от бранд идентичност

  Независимо дали сте нова компания, която търси да създаде своя първа бранд идентичност, или установена организация, която иска да преосмисли своя бранд, „Уеб Фактор“ е на ваше разположение. Свържете се с нас днес и да започнем работа по създаването на уникална и мощна идентичност на вашия бранд.

  << Топ Оценка

  Попитай за Цена

  Оставете телефонен номер
  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.

  Да се развиваме заедно...

  Нека развитието започне! Можем да помогнем с увеличаване на продажбите! тел.: 0883 322 379

  Контакти
  menu close Chat with Web Factor on Viber
  0883 322 379
  Да пораснем заедно ПРОЕКТИ
  Направете запитване