menu
 • Изработка на онлайн магазин

  Персонализирани решения за онлайн магазини от Web Factor

  Онлайн магазини, които клиентите предпочитат!

  Настанете вашия онлайн магазин в красиво и продаващо пространство!

  Изработка на онлайн магазин
  29 %

  Доброто представяне на уеб сайта е определящ фактор за потребителите при вземане на решения за покупки.

  77 %

  От потребителите оценяват доброто представяне на уеб сайта като изключително важно относно решението за покупка.

  Онлайн магазин с подредена витрина и атмосфера, провокираща покупки! Подобно на физическите магазини, най-предпочитаните онлайн платформи са тези, които изглеждат подредени, а клиентите лесно и бързо намират продуктите, които търсят. Разпознаваем уеб дизайн, система за филтриране, качествена визуализация на продуктите, работещи интеграции на ERP, платежни системи и куриерски модули, опции за създаване на профил, бърза поръчка или запитване – всичко това задължително присъства в онлайн магазините, създадени от професионалисти. Плюс още нещо! Добрите разработчици правят добри онлайн магазини, а великите… Лесни и мобилни. Клиентите безспорно предпочитат да купуват от онлайн магазини с максимално проста и лесна навигация и отлична мобилна версия.

   

   

   

  Изработка на онлайн магазин – Web Factor

  Сложни решения  — Web Factor

  Web Factor разработва сложни и многокомпонентни в своята структура решения за онлайн магазини и търговски платформи. Те се открояват със стратегически уеб дизайн и висока функционалност на всички работещи инструменти за продажба.

  Ефектен и силен дизайн  — Web Factor

  Уеб дизайнът на ефективно продаващите онлайн магазини е характерен със семпла естетика, силно внушение без натрапчивост и фокус върху лесния и бърз избор сред разнообразието от артикули и последваща поръчка.

  Мисъл за продажбите  — Web Factor

  Психологията на продажбите е сред задължителните познания на специалистите, които разработват онлайн магазини. Тя е от значение както за уеб дизайна, така и за интеграцията на инструменти за мотивиране на поръчка или запитване.

  ERP и други интеграции  — Web Factor

  Зад ефективните онлайн магазини се крият бизнеси с отлично управление и коректност към клиентите. Това изисква работещи интеграции на ERP и платежни системи, както и допълнителни модули за управление на доставките.

  SEO структура  — Web Factor

  Ефективната SEO структура на онлайн магазините е съвсем различна от тази на останалите уеб сайтове. Тя изисква специфични инструменти и информационни секции с конкретна цел, за да генерира висока посещаемост и популяризация.

  Изработка на онлайн магазин – ЧЗВ

  Как да генерирам повече продажби в онлайн магазина си?

  Продажбената стратегия на всеки онлайн магазин е комплекс от инструменти и адекватен уеб дизайн, който провокира интерес и желание за покупка.

  Трябва ли ми поддръжка на онлайн магазин?

  Онлайн магазините са едни от най-сложно опериращите онлайн платформи в дигиталното пространство. Постоянната поддръжка е повече от задължителна, тъй като при евентуално спиране на работата могат да се загубят данни за осъществени продажби или да се прекъснат промоции например.

  Онлайн магазинът по ефективен ли е от обикновен уеб сайт с презентация на продукти.

  Онлайн магазините са свели процеса на избор и покупка на даден продукт до няколко минути. Те гарантират сигурност и комфорт на клиентите, както и лесно организиране на плащане и доставка.

  Нашие клиенти

  Д-р Мухамет Дилбер - Изработка на онлайн магазин - Web Factor
  01/01

  Д-р Дилбер

  ContentLogoStrategyWeb DesignWeb Development

  Доктор Мухамет Дилбер, признат за най-добрия хирург по ринопластика в Истанбул, Турция, ни възложи разработката на сайтове за трите си практики – ринопластика, модерна дентална клиника и Дилбер Естетик за поставяне на филъри и красота.

  Разгледай проекта

  Изработка на онлайн магазин

  Как работим?

  Всички създадени от Web Factor онлайн магазини се изработват с високо ниво на професионализъм от специалисти с нужната квалификация. Използват се общоприетите работещи практики за всяка индустрия, но екипът ни се стреми към персонализирани разработки с уникална публична презентация. При създаването на онлайн магазините се акцентира върху удобството на потребителите, които могат лесно, разбираемо и бързо да навигират всички процеси по избор, покупка, плащане и организация на доставка за даден артикул. Сайтовете са силно адаптивни към всички възможности за ползване на устройства и операционни системи. Сигурността и спокойствието за опазването на лични и платежни данни се гарантира от най-ефективните инструменти и сертификати за целта. Интегрират се безпроблемно работещи системи за ERP, CRM, плащания и доставки.

  1 01

  Анализ и планиране

  Специалистите на Web Factor извършват детайлни предварителни пручвания на конкретната индустрия и поведението на целевата група от потенциални клиенти.

  2 02

  Изработка

  Изработката на онлайн магазин от Web Factor включва използване на технологии и инструменти от последно поколение, които гарантират безпроблемна работа и отлични резултати.

  3 03

  Тестване

  Извършва се тестване на всички отделни системи и функции на онлайн магазините, както и на цялостното безпроблемно функциониране.

  4 04

  Стартиране

  След изричното одобрение от страна на собственика на онлайн магазина, екипът стартира ефективната работа на проекта.

  5 05

  Поддръжка и оптимизация

  Безпроблемното функциониране в дългосрочен план се гарантира от постоянни действия по поддръжка и оптимизация от страна на специалистите на Web Factor.

  7 07

  Пишете ни

  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.

  Услуги за изработка на онлайн магазини и електронна търговия

  В днешно време, когато всеки аспект от нашия живот се пренася в цифровата среда, електронната търговия е станала един от най-важните и рентабилни бизнес модели. Ето защо „Уеб Фактор“ е тук – да ви помогне да изградите силна и конкурентоспособна онлайн присъствие с качествени услуги за изработка на онлайн магазини.

  Какво представлява електронната търговия?

  Електронната търговия (e-commerce) е търговията на стоки и услуги, извършвана чрез интернет. Тя може да включва множество видове транзакции, като купуване и продажба на стоки, цифрови продукти, услуги и много други. С развитието на интернет технологиите и увеличаването на броя на интернет потребителите по света, електронната търговия вече не е просто възможност – тя е задължителна за всеки бизнес, който иска да остане конкурентен.

  Защо да изберете „Уеб Фактор“ за изработка на вашия онлайн магазин?

  Ние в „Уеб Фактор“ сме специализирани в създаването на мощни и ефективни онлайн магазини, които отговарят на всички ваши нужди и цели. Нашата екип от професионалисти има богат опит и знания в областта на уеб дизайна и разработката, което ни позволява да предложим висококачествени и иновативни решения за вашия бизнес.

  • Професионализъм: Нашите дизайнери и разработчици са обучени да създават уникални и атрактивни онлайн магазини, които да ви помогнат да се откроите на пазара.
  • Персонализация: Всеки бизнес е уникален и заслужава уникално представяне. Ние предлагаме персонализирани решения, които отговарят на вашите нужди и цели.
  • Удобство за клиентите: Нашите онлайн магазини са лесни за навигация, с интуитивен дизайн и с възможност за бърз и сигурен процес на покупка.
  • Мобилна оптимизация: Всичките ни онлайн магазини са напълно адаптивни и могат да се разглеждат на всеки екран – от смартфони и таблети до десктоп компютри.
  • Сигурност: Сигурността на онлайн магазините е от особена важност за нас. Прилагаме най-добрите практики и технологии за защита на данните на вашите клиенти.
  • Интеграции: Интегрираме вашия онлайн магазин с различни платежни системи, доставчици на логистика, системи за управление на отношенията с клиентите (CRM) и много други инструменти и платформи, които ви помагат да управлявате своя бизнес ефективно.

  Нашата цел е да ви помогнем да изградите мощен и ефективен онлайн магазин, който ще ви помогне да постигнете своите бизнес цели и да увеличите приходите си.

  Как работим?

  Нашата работа не се състои просто в изграждането на вашия онлайн магазин – ние сме вашият партньор в пътя към успеха. Работим бързо и ефективно, без да правим компромис с качеството.

  1. Анализ: Първоначално извършваме задълбочен анализ на вашата индустрия, конкурентите и целевата аудитория. Изследваме последните тенденции и иновации, за да можем да създадем най-добрата стратегия за вашия онлайн магазин.
  2. Планиране: Въз основа на този анализ, ние създаваме стратегически план за вашия онлайн магазин – от дизайн и функционалност до маркетинг и SEO.
  3. Изработка: След като планът е одобрен от вас, нашите професионалисти започват работа по изработката на вашия уникален онлайн магазин. Използваме съвременни технологии и платформи за разработка, които гарантират отличен резултат.
  4. Тестване: Преди да стартираме вашия нов онлайн магазин, ние го подлагаме на обстойни тестове, за да се уверим, че всичко работи безупречно. Тестваме всички функции и процеси в магазина, за да гарантираме безпроблемното му функциониране.
  5. Стартиране: След одобрение от ваша страна, ние стартираме вашия онлайн магазин и следим успеха му, за да ви помогнем да постигнете вашите бизнес цели.
  6. Поддръжка и оптимизация: Нашата работа не спира след стартирането на вашия онлайн магазин. Предлагаме непрекъсната поддръжка и оптимизация, за да уверим стабилността и устойчивостта на вашия бизнес в дългосрочен план.

  С „Web Factor“ създаването на успешен онлайн магазин е лесно и ефективно. Свържете се с нас днес и започнете пътя към вашия онлайн успех!

  5/5 - (1 vote)

  Попитай за Цена

  Оставете телефонен номер
  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.

  Да се развиваме заедно...

  Нека развитието започне! Можем да помогнем с увеличаване на продажбите! тел.: 0883 322 379

  Контакти
  menu close Chat with Web Factor on Viber
  0883 322 379
  Да пораснем заедно ПРОЕКТИ
  Направете запитване