menu
 • OxBuild

  Строителство, ремонт и довършителни работи

  Направа на уеб сайт Oxbuild - Web Factor Уеб сайт за сграда Oxbuild - Web Factor Създаване на лого за Oxbuild - Web Factor Изработка на уеб сайт Oxbuild - Web Factor

  Какво свършихме?

  • Лого
  • UX & UI Дизайн
  • Стратегия
  • Изработка на сайт
  • SEO оптимизация
  • Поддръжка на сайт

  Благодарим за доверието!

  OXBUILD е една от успешните компании със свързана дейност, които формират мащабен холдинг. Има над 20 годишен опит в областта на строителството и всички свързани с него допълнителни услуги. Компанията се развива еднакво успешно като строителен инвеститор и доставчик на услуги и материали през годините. Предлага широко разнообразие от услуги, които позволяват на купувачите на нови жилища да се насладят на новия си завършен дом, без стреса на довършителните дейности и ремонтите. OXBUILD ни възложи изработката на сложен като конструкция и фокус на вниманието корпоративен уеб сайт.

  Уеб сайт, който гарантира продажби с високо качество!

  OXBUILD е компания лидер в областта на строителството и довършителните дейности. Тя е изградила безупречната си репутация с над 20-годишен успешен опит на пазара. Тази мащабност задължава разработката на уеб сайт, който напълно да отговаря на високото ниво на бизнес развитие на компанията. Web Factor мобилизира най-добрите си специалисти в различни направления, за да създаде уеб страница с равнопоставен фокус върху различните дейности на OXBUILD, максимална функционалност и модерен информативен дизайн. Oxbuild

  За работата ни с OxBuild

  Създаването на уеб страница с необходимост от интегриране на много и различни елементи и инструменти е голямо предизвикателство, особено ако се търси изчистен и функционален дизайн. Именно такова беше и заданието на OXBUILD към Web Factor.

  Необходима беше разработка на уникален проект, който еднакво видимо да акцентира както върху качеството на компанията като инвеститор на сгради, така и върху допълнителните услуги, които предлага. Изработена беше многокомпонентна структура в унифициран дизайн и бяха интегрирани много визуални елементи и икони, които да подпомогнат разделението на отделните секции с информация.

  Благодарение на разработената цялостна концепция за оптимизация и популяризация на сайта, се увеличи значително трафикът от посетители. Въпреки своята детайлност и наситеност с информация, уеб сайтът се отличава с отлична скорост на зареждане, бърза и лесна навигация на всички устройства, в комбинация с изискан корпоративен дизайн.

   

  Защо уеб сайтът се оказа толкова успешен?

  Уеб сайтът на OXBUILD е многокомпонентна разработка, която успешно увеличи популярността и търсенето на услугите на компанията. Изисканият, но максимално функционален дизайн затвърдиха безупречната репутация на клиента като мащабен инвеститор и доставчик на висококачествени услуги в сферата на строителството. Проектът е изпълнен с максимална функционалност като е адаптивен за еднакво лена навигация на всички устройства.

  Разработен е максимално информативен изглед на уеб сайта като резултат от търсене. Още на пръв поглед той предлага препратки към най-важните секции в страницата.

  Началната страница съдържа последователност от информативни секции и препратки към различните дейности, услуги, корпоративна история, портфолио от завършени обекти, новини и други.

  Има активни бутони за директно набиране по телефон или изпращане на съобщение до компанията.

  Интегрирана е активна карта с местоположение на офиса на OXBUILD с препратка към Google Maps.

  Осъществена е ефективна SEO оптимизация, която подпомага класирането на водещи позиции на уеб сайта.

  View Live Website

  Какво постигнахме?

  • Повишаване на нивото на популярност и разпознаваемост на компанията.
  • Привличане на по-широка и разнообразна аудитория от потенциални клиенти на OXBUILD.
  • Презентиране на разнообразието от дейности, които компанията развива през годините.
  • Постигане на висока предварителна информираност на потенциалните клиенти.

  FAQ

  Коя е най-добрата платформа за разработка на уеб сайт?

  Това безспорно е WordPress. Тя предлага огромно разнообразие от възможности за разработка на уникални уеб страници с максимално функционален дизайн и интеграция на необходимите инструменти.

  Колко трябва да инвестирам в Google реклама?

  Това зависи изцяло от поставените крайни цели. Рекламата може да е с цел увеличаване на трафика от посетители, стимулиране на продажби и запитвания, конкретна кампания и много други.

  Кой уеб дизайн е модерен?

  Комбинацията от практичност и стилна естетика са полезни за добрата репутация на всяка компания. Независимо от модерните тенденции, стилът на дизайна трябва на първо място да се определя от задачите на уеб страницата.

  Как да привлека повече нови клиенти в сайта?

  Как да привлека повече нови клиенти в сайта?

  5/5 - (1 vote)

  Попитай за Цена

  Оставете телефонен номер
  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.

  Да се развиваме заедно...

  Нека развитието започне! Можем да помогнем с увеличаване на продажбите! тел.: 0883 322 379

  Контакти
  menu close Chat with Web Factor on Viber
  0883 322 379
  Да пораснем заедно ПРОЕКТИ
  Направете запитване