menu
 • Ox Residence

  Жилищен комплекс град София

  Изработка на уеб сайт Oxresidence - Web Factor Създаване на лого за сграда ново строителство - Web Factor Направа на уеб сайт Oxresidence - Web Factor Уеб сайт за сграда Oxresidence - Web Factor Уеб сайт за сграда ново строителство - София - Web Factor

  Какво свършихме?

  • Лого
  • UX & UI Дизайн
  • Стратегия
  • Изработка на сайт
  • SEO оптимизация
  • Поддръжка на сайт

  Благоадрим за доверието!

  Разработихме уебсайт за Ox Residence, който едновременно впечатлява с изчистен дизайн и предоставя лесен за навигация интерфейс. Нашата цел беше да създадем дигитално пространство, което отразява високото качество и уникалност на жилищния комплекс, като същевременно улеснява потребителите да намират нужната информация бързо и лесно.

  Ефекта, който постигнахме:

  Със създаването на този уебсайт, ние улеснихме потенциалните купувачи да разгледат различните жилищни възможности, които Ox Residence предлага, да получат подробна информация за удобствата и услугите, и да визуализират своя бъдещ дом чрез интерактивни галерии и виртуални обиколки. Ox Residence Сграда ново строителство

  За работата ни с Ox Residence

  Дигитална Трансформация на Ox Residence

  В сътрудничество с Ox Residence, ние от Web Factor преобразихме архитектурния проект в дигитално изкуство. Работейки в тясно сътрудничество с архитектите, създадохме уебсайт, който не само представя визията на този съвременен жилищен комплекс, но и предоставя на потенциалните купувачи уникално интерактивно преживяване.

  Заснемането с дрон от височината на всеки етаж беше основен елемент в нашата стратегия. Това не е просто снимане на красиви кадри; това е технологична иновация, която позволява на клиентите да „почувстват“ гледката от своя бъдещ дом, още преди строителните работи да започнат. Тази визуализация помага на купувачите да вземат информирано решение, като им предоставя реалистична представа за това, какво ще виждат през прозорците на своя нов дом.

  Вниманието към детайлите не спира тук. В уебсайта интегрирахме информация за над 300 близки локации, включително детски градини, аптеки, метростанции и други важни точки, които са от съществено значение за ежедневието на живущите. За всяка локация предоставихме информация за разстоянието до нея и времето за достигане пеша или с автомобил. Тази функционалност не само улеснява клиентите да разберат инфраструктурата на района, но и подчертава стратегическото местоположение на комплекса.

  Разработка на Уебсайт

  При създаването на уебсайта интегрираме всяко изображение, заглавие и текст в административния панел. Това улеснява лесната и достъпна модификация на съдържанието. С помощта на WordPress гарантираме, че всеки елемент има собствено поле за персонализиране, което прави обновяването и управлението лесно и ефективно.

  В нашия иновативен подход създадохме интерактивни карти на сградите, етажите и апартаментите. Клиентите имат възможност да изследват различните нива, да разберат разпределението и да се ориентират в пространствата, които Ox Residence предлага. Тази ценна функция дава възможност на купувачите да разгледат и визуализират своето бъдещо жилище в детайли.

  Също така създадохме печатни версии на всеки апартамент и имот, които допълват нашите дигитални усилия. Тези технологични и висококачествени брошури са подходящи за клиенти, които предпочитат традиционните методи за разглеждане на имоти и предоставят същата информация, налична и в нашия дигитален продукт.

  Всички тези усилия са част от нашата ангажираност да предоставяме иновативни и качествени решения за нашите клиенти. Уебсайтът на Ox Residence е ярък пример за нашата способност да съчетаем най-новите технологични иновации с потребителски опит, създавайки не просто уебсайт, а цялостна дигитална среда, която свързва архитектурните мечти с реалността.

  Уеб сайт, който помага и на инвеститора и на клиентите

  В дигиталната ера уебсайтът е визитната картичка на вашия бизнес. Това е първото нещо, с което потенциалният клиент се сблъсква и често е решаващ фактор за това дали ще се ангажира с вашите услуги или продукти. В Web Factor разбираме, че уебсайтът не е просто цифрово пространство, а мощен инструмент за взаимодействие, който може да промени начина, по който представяте бизнеса си пред света.

  Качественият уебсайт е централна точка на вашата маркетингова стратегия, улеснява комуникацията с клиентите и повишава продажбите. Той е платформа, която ви позволява да покажете продуктите и услугите си в най-добра светлина, да разкажете историята на вашата марка и да създадете трайни връзки с клиентите.

  Снимките на уебсайта играят ключова роля в този процес. Те не само привличат вниманието и поддържат интереса на посетителите, но също така помагат да се предаде визуално посланието на вашата марка. Визуалното съдържание може да ускори процеса на вземане на решение за покупка, като предоставя на клиентите ясна и привлекателна представа за това, което могат да очакват от вашите продукти или услуги.

  В Web Factor се стремим да създаваме уебсайтове, които не само изглеждат изключително, но и функционират безупречно. Вярваме, че добрият дизайн върви ръка за ръка с функционалността. Един уебсайт трябва да бъде интуитивен, бърз и достъпен от всяко устройство, което гарантира, че всяко взаимодействие с клиента е плавно и приятно.

  Инвестицията в качествен уебсайт се отплаща многократно, като увеличава видимостта на вашата марка, подобрява потребителското изживяване и в крайна сметка води до повишаване на продажбите. В Web Factor сме посветили нашата страст и експертиза, за да ви помогнем да постигнете тези цели, създавайки уебсайт, който не само отговаря, но и надминава очакванията на вашите клиенти.

  View Live Website

  Какво постигнахме

  • Направихме най-добрия уеб сайта за сграда в света към него момента..
  • Привлякохме инвестиция в размер 4 500 000 лв. в рамките на два месеца.
  • Въведохме 300 локации разделени по категории + разстояние от Ox Residence.
  • Помагахме при преговори с инвеститори от различни държави.

  FAQ

  За колко време можете да изработите такъв уеб сайт?

  Сроковете за изработка на сайт могат да варират между 1 и 3 месеца, в зависимост от сложността и изискванията. В спешни случаи сме създали сайтове дори за една седмица.

  Колко струва такъв уеб сайт?

  Цените се определят според вашите нужди, изисквания, срокове и текущото ни натоварване. За подробности, свържете се с нас на 0883 322 379.

  Какво е необходимо като материали?

  Имаме богат опит с визуализации и схеми на етажи, както и с изработката на уеб сайтове за инвестиционни фирми, което прави процеса лесен и ефективен.

  Колко подобни уеб сайта сте правили?

  До момента сме изработили над 50 уеб сайта. За някои клиенти сме създали между 8 и 10 сайта за различните им сгради.

  5/5 - (3 votes)

  Попитай за Цена

  Оставете телефонен номер
  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.

  Да се развиваме заедно...

  Нека развитието започне! Можем да помогнем с увеличаване на продажбите! тел.: 0883 322 379

  Контакти
  menu close Chat with Web Factor on Viber
  0883 322 379
  Да пораснем заедно ПРОЕКТИ
  Направете запитване