menu
 • Nido Residence

  Жилищен комплекс Нидо Резиденс

  Изработка на уеб сайт Nido Residence - Web Factor Създаване на стратегия за Жилищен Комплес ново строителство на Smart Property Fund - Web Factor Изработка на уеб сайт Nido Residence - Web Factor Уеб сайт за жилищен комплекс Nido Residence - Web Factor Уеб сайт за жилищен комплекс Нидо Резиденс ново строителство - София - Web Factor

  Какво направихте?

  • Уеб Дизайн
  • Стратегия
  • Изработка на сайт
  • SEO оптимизация
  • Поддръжка на сайт
  • Ултра бърза Реакция

  Успеха, който постигнахме:

  Web Factor се гордее да представи своята поредна ТОП реализация – уебсайта за Жилищен комплекс Nido Residence ( Нидо Резиденс ). Този проект е поредното доказателство за нашата способност да създаваме не просто уебсайтове, а цялостни дигитални преживявания, които трансформират начина, по който клиентите виждат и взаимодействат с вашата марка.

  Страхотен уеб сайт + SEO:

  За Nido Residence, ние разработихме уебсайт, който не само представя уникалните характеристики на комплекса, но и предлага на потенциалните клиенти вълнуващо и интерактивно пътуване. Съчетавайки съвременен дизайн с интуитивна функционалност, сайтът позволява на посетителите да се потопят в света на Nido Residence, да разгледат различните апартаменти и да получат детайлна информация за удобствата и услугите. Nido Residence Жилищен комплекс София

  За работата ни с Nido Residence

  Инновации в Технологиите и Потребителското Преживяване

  В Web Factor залагаме на най-модерните технологии за визуализация, включително 3D моделиране и виртуални обиколки, които позволяват на клиентите да се „потопят“ в атмосферата на Nido Residence. Тези технологии дават възможност на потенциалните купувачи да разгледат пространството в детайли и да си представят бъдещия си дом още преди строителството да е завършено.

  Връзка с Местната Инфраструктура

  Интегрирахме информация за ключови обекти в близост до Nido Residence, както сме направили и за други наши проекти. Тази функционалност улеснява клиентите да разберат предимствата на местоположението и да визуализират как ще изглежда ежедневието им в района.

  Интерактивни Карти и Визуализации

  Иновациите продължават с разработката на интерактивни карти на сградите, етажите и апартаментите. Потребителите могат да изследват и взаимодействат с различните етажи, да разберат разпределението и да се ориентират в пространството на Nido Residence. Този подход помага на купувачите да разглеждат имотите в детайли и да си представят своя бъдещ дом, увеличавайки вероятността за покупка.

  Физически и Дигитални Представяния

  Създадохме и печатни версии на всеки апартамент и имот, които допълват нашите дигитални усилия. Тези висококачествени брошури са подходящи за клиенти, които предпочитат традиционните методи за разглеждане на имоти, като предоставят същата информация, която е налична и в дигиталния формат.

  Ангажираност към Иновациите

  Всички тези действия са част от нашата ангажираност да предлагаме иновативни и висококачествени решения на нашите клиенти. Уебсайтът на Nido Residence демонстрира нашата способност да съчетаем технологичните нововъведения с потребителския опит, създавайки не просто уебсайт, а цялостна дигитална среда, която свързва архитектурните мечти с реалността.

  Уеб сайт, който помага и на инвеститора и на клиентите

  Висококачествени Визуални Материали

  Заложихме на професионални фотографии и видео материали, които подчертават елегантността и модерния дух на Nido Residence. Визуалното съдържание играе ключова роля в представянето на комплекса и помага на клиентите да се свържат емоционално с мястото.

  Резултати и Въздействие

  Работата ни по уебсайта на Nido Residence доведе до значително увеличение на интереса към комплекса. Създадохме не просто уебсайт, а платформа, която служи като мост между мечтите на клиентите и реалността, предлагайки им възможността да се запознаят с техния бъдещ дом в дигиталната ера.

  Ангажираност и Иновации

  Проектът за Nido Residence е поредният пример за ангажираността на Web Factor към иновациите и качеството. Ние сме горди, че можем да предложим на нашите клиенти не просто уебсайтове, а цялостни дигитални решения, които трансформират начина, по който те взаимодействат със своите клиенти и представят своя бизнес на света.

  Технологични Иновации и Потребителско Преживяване

  Ние поставяме акцент върху използването на най-съвременните технологии за визуализация, включително импортиране на 3D модели и възможност за виртуални обиколки, които позволяват на клиентите да „усетят“ атмосферата на Nido Residence. Това дава възможност на потенциалните купувачи да се ориентират в пространството и да си представят бъдещия си дом в най-малките детайли.

  Интеграция с Локалната Инфраструктура

  За Nido Residence интегрирахме информация за ключови локации в близост до комплекса, подобно на други наши проекти. Тази функционалност помага на клиентите да разберат предимствата на местоположението и да визуализират своя ежедневен живот в района.

  Интерактивни Карти и Визуализация

  Продължаваме с иновациите, като разработваме интерактивни карти на сградите, етажите и апартаментите. Потребителите могат да разглеждат и взаимодействат с различните етажи, да разберат разпределението и да се ориентират в пространството, което Nido Residence предлага. Този ценен инструмент дава възможност на купувачите да изследват и да си представят предлаганото жилище като своето бъдещо жилище – в детайли.

  Физически и Дигитални Представяния

  Също така създадохме принт версии на всеки апартамент и имот, които служат като физическо представяне на нашите дигитални усилия. Тези висококачествени брошури са идеални за клиенти, които предпочитат традиционните методи за разглеждане на имоти и предоставят пълен набор от информация, налична и в нашия дигитален продукт.

  Preloader - Начална страница на Nido Residence ( Нидо Резиденс ) - Изработка на уеб сайт от Web FactorЛюбими имоти в Nido Residence ( Нидо Резиденс ) - Изработка на уеб сайт от Web FactorСпетен на завъртшеност на Nido Residence ( Нидо Резиденс ) - Изработка на уеб сайт от Web FactorБлизки локации до Nido Residence ( Нидо Резиденс ) - Изработка на уеб сайт от Web FactorЛистинг с апартаменти на Nido Residence ( Нидо Резиденс ) - Изработка на уеб сайт от Web FactorNido Residence Печатна версия на страницата на апартамента ( Нидо Резиденс ) - Изработка на уеб сайт от Web FactorNido Residence ( Нидо Резиденс ) Вътрешна схема на апартамент - очертана с интерактивна карта - Изработка на уеб сайт от Web FactorНидо Резиденс Продаден имот ( Nido Residence ) - Изработка на уеб сайт от Web FactorНидо Резиденс Резервиран апартамент ( Nido Residence ) - Изработка на уеб сайт от Web FactorНидо Резиденс Схема на апартамент, етаж ( Nido Residence ) - Изработка на уеб сайт от Web Factor
  View Live Website
  Избери етаж от Nido Residence ( Нидо Резиденс ) - Изработка на уеб сайт и интерактивна карта от Web Factor
  Нидо Резиденс ( Nido Residence ) - Изработка на уеб сайт от Web Factor
  Отворена навигация на уеб сайта на Nido Residence ( Нидо Резиденс ) - Изработка на уеб сайт от Web Factor
  Нидо Резиденс ( Nido Residence ) - Изработка на уеб сайт от Web Factor
  Страница с бенефити и избор на апартаменти вNido Residence ( Нидо Резиденс ) - Изработка на уеб сайт от Web Factor
  Нидо Резиденс ( Nido Residence ) - Изработка на уеб сайт от Web Factor
  Описание на проекта Nido Residence ( Нидо Резиденс ) - Изработка на уеб сайт, уникален текст и галерия от Web Factor
  Нидо Резиденс ( Nido Residence ) - Изработка на уеб сайт от Web Factor

  Какво постигнахме

  • Направихме най-добрия уеб сайта за жилищен комплекс в България към момента на създаването му.
  • Участвахме в срещи, както за неговото представяне, така и за стратегията и подобренията му
  • Заснемахме парцела и процеса на строежа на Nido Rezidence с дрон
  • Направихме интерактивни карти на всички апартаменти и всяка стая, коридорче и балконче…

  FAQ

  За колко време можете да изработите такъв уеб сайт?

  Зависи от мен сайта, може да е 1, 2 или 3 месеца, но сме правили сайтове по спешност и за една седмица.

  Колко струва такъв уеб сайт?

  Цените варират спрямо нуждата, изискванията, срока и натовареността. Попитайте ни на 0883 322 379.

  Какво е необходимо като материали?

  Визуализации, схеми на етажите. Ние имаме голям опит с изработката на уеб сайтове за инвестиционни фирми, затова процеса е лесен.

  Колко подобни уеб сайта сте правили?

  Към момента са над 50, като сме имали клиент, за които сме правили около 8-10 уеб сайта за различните им сгради.

  Попитай за Цена

  Оставете телефонен номер
  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.

  Да се развиваме заедно...

  Нека развитието започне! Можем да помогнем с увеличаване на продажбите! тел.: 0883 322 379

  Контакти
  menu close Chat with Web Factor on Viber
  0883 322 379
  Да пораснем заедно ПРОЕКТИ
  Направете запитване