menu
 • Globstroy

  Компромисите в качеството не са вариант за Web Factor!

  Изработка на уеб сайт Globstroy - Web Factor Направа на уеб сайт Globstroy - Web Factor Уеб сайт за сграда Globstroy - Web Factor Уеб сайт за Globstroy - Web Factor

  Какво направихме?

  • Лого
  • UX & UI Дизайн
  • Стратегия
  • Изработка на сайт
  • SEO оптимизация
  • Поддръжка на сайт

  Благодарим за доверието!

  „Глобстрой“ е приоритетен клиент и партньор на Web Factor от 2017г. Водещата строителна компания се довери на екипа ни за общо 8 успешно завършени проекта. Сред тях са корпоративни страници и уеб сайтове за продажба на различни по мащаб жилищни сгради.

  Уеб сайтове с доказана ефективност и качество да продават!

  Web Factor успешно създаде, разработи и популяризира възложените за разработка на уеб сайт проекти. Всички завършени жилищни сгради на „Глобстрой“ бяха презентирани по начин, който гарантира на компанията оптимално ранни продажби на предлаганите апартаменти. Успешно беше изградена корпоративна идентичност, която създаде у аудиторията трайно усещане за доверие, качество и лоялност. Разгледай актуални проекти

  За работата ни с Globstroy

  „Глобстрой“ определено са клиент с високи изисквания по отношение на качеството и с пълно основание! Компанията може да се похвали с портфолио с редица успешно завършени жилищни сгради с различен мащаб в гр. Варна и други региони в България. Независимо от разнообразието на проектите на „Глобстрой“, те всички са обединени от няколко неща – безкомпромисно качество, модерна архитектура и лоялност към поетите към купувачите ангажименти.

  За тях ние изработихме общо 8 уеб сайта с оптимална функционалност и скорост на зареждане, SEO оптимизация с висока и своевременна ефективност и максимално информативно и полезно съдържание.

  „Глобстрой“ ни се довери за изработката на 2 корпоративни уеб сайта, които успешно презентират и популяризират дейността на компанията. Беше постигнато високо ниво на разпознаваемост и положителни отзиви от страна на аудиторията. Останалите проекти, които разработихме бяха страници с цел оптимално добра презентация и продажба на конкретни жилищни обекти.
  Тъй като вложихме дългогодишния си комплексен опит по отношение на разработките в сферата на недвижимите имоти, целите бяха постигнати повече от успешно!

   

  За нас е привилегия да се усъвършенстваме, мотивирани от високите цели и изисквания на клиентите! За „Глобстрой“ разработихме не просто уеб сайтове, а дигитални пространства с качество да продават и информират!

  Защо уеб сайтовете се оказаха толкова успешни?

  Създадените от Web Factor проекти се оказаха точно това, което е необходимо, за да бъдат привлечени и информирани потенциалните клиенти. Модерният и атрактивен дизайн беше съобразен с търсената оптимална функционалност. Цялостното им оформление беше допълнено от необходимите атрибути за лесна и бърза навигация на уеб страниците.

  Беше създаден високо информативен изглед на проектите при резултат от търсене в Google, който позволява още на пръв поглед да бъдат видими броя и вида на свободните апартаменти.

  Началните страници бяха проектирани с точно и конкретно разделение на важната за потребителите информация и с видими препратки и менюта към конкретните секции с информация. Бяха създадени активни бутони, които мотивират аудиторията да се свърже с инвеститора по телефон.

  За всяка сграда беше разработено активно разпределение, което позволява общо разглеждане на обектите, избор на конкретна секция, етаж или апартамент.

  Бяха интегрирани активни карти на региони с връзка към Google Maps  с нанесени съответните обществени обекти в близост до сградите.

  Беше осъществена максимално ефективна SEO оптимизация, която помогна на страниците да се класират на водещи позиции в резултатите на онлайн търсачките.

   

  View Live Website

  Какво постигнахме?

  • Висока популярност и корпоративна идентичност на компанията.
  • Привличане на голям брой потенциални клиенти в уеб сайтовете на инвестиционните проекти.
  • Генериране на голям брой продажби още в началния стадий на изграждане на сградите.
  • Създаване на адекватна обща представа у аудиторията за големия мащаб на дейността на „Глобстрой“.

  FAQ

  Трябва ли ми уеб сайт, за да продавам?

  В днешно време ефективният модерен уеб сайт с добри резултати в търсачките е много по-полезен и от най-изискания търговски шоурум. Аудиторията очаква всички продукти и услуги да бъдат адекватно презентирани в онлайн пространството. В противен случай потенциалните клиенти приемат с недоверие компания, която няма работеща и атрактивна страница.

  Колко време отнема разработването на един уеб сайт?

  Универсален срок за изработка на уеб сайтове не може да бъде даден от нито един професионалист в сферата. Това се случва след консултация с клиентите и анализ на това, от което имат нужда, желанията им и резултатите, които реално могат да се очакват.

  Мога ли да си направя сайт от готов темплейт?

  Готовите темплейти действително предлагат много възможности, но за съжаление не са универсално решение. Обичайно след първоначалната инсталация се оказва, че голяма част функциите и дизайна не са предвидени за конкретния бизнес и нямат възможност за синхронизация с необходими модули и допълнения. В крайна сметка се оказва много по-скъпо и трудно да се поправи или допълни неподходящо съдържание, отколкото още първоначално да бъдат подбрани теми и инструменти, постигащи веднага крайната цел.

  Какво е SEO оптимизация?

  SEO оптимизация буквално означава оптимизация за търсещи машини (search engine optimization). На достъпен език, това са всички действия в уеб страниците и извън тях, които целят да позиционират сайтовете на по-предна позиция в класирането на т.н. търсачки. Те могат да бъдатсвързани с технически действия, публикувано съдържание в сайтовете, вътрешни и външни линкове или в настройки на определени профили, свързани със страниците.

  5/5 - (1 vote)

  Попитай за Цена

  Оставете телефонен номер
  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.

  Да се развиваме заедно...

  Нека развитието започне! Можем да помогнем с увеличаване на продажбите! тел.: 0883 322 379

  Контакти
  menu close Chat with Web Factor on Viber
  0883 322 379
  Да пораснем заедно ПРОЕКТИ
  Направете запитване